KILIÇDAROĞLU’NDAN MUHİTTİN BÖCEK’İ ZİYARET
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, COVİD-19 tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, COVİD-19 tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Kılıçdaroğlu, COVİD-19 tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgi almak için Antalya’ya giderek hastaneden bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, Böcek’in sağlık durumu hakkında ailesinden ve hekimlerden düzenli bilgi aldıklarını söyledi.
Böcek’in sağlığının iyiye gitmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kılıçdaroğlu, “Doktorlar durumunun iyiye gittiğini ifade ettiler. Ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Hastanenin bütün sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen her türlü çabayı gösteriyorlar. Biz de onları telefonla büyük ölçüde rahatsız ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım düzenli bilgi alıyoruz. Durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği yönünde bilgi verdiler. Son derece mutluyuz” diye konuştu.
Bir gazetecinin, ziyaretin biraz geciktiğine yönelik birtakım eleştirilerin bulunduğunu aktarması üzerine Kılıçdaroğlu, “Onları tartışmayın. Biz her gün her dakika bilgi alıyoruz” yanıtı verdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Başkan Böcek’in sağlık durumuna ilişkin yapılan yazılı açıklamada ise, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup bugün çekilen tomografide akciğerlerinde iyileşme izlenmektedir” denildi.