KUM FIRTINASI MEVSİMLİK İŞÇİLERİ VURDU, ÇADIRLARI UÇTU
Polatlı’da meydana gelen kum fırtınasında çadırları uçan mevsimlik tarım işçileri yardım istediler. Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı bölgede çadır yıkılan bir tarım işçisi, “Çoluk çocuk perişan. Nerede yatacağız, ne yapacağız? Birisi bize elini uzatsın, yardım etsin” diyerek çağrıda bulundu.
Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen kum fırtınasında etkilenen ve çadırları uçan mevsimlik tarım işçileri yardım istediler. Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı bölgede çadır yıkılan bir tarım işçisi, “Çoluk çocuk perişanız. Nerede yatacağız, ne yapacağız? Birisi bize elini uzatsın, yardım etsin” diyerek çağrıda bulundu.
Polatlı’da bugün saat 16.00 sıralarında yaşanan kum fırtınası nedeniyle bölgedeki 100’e yakın mevsimlik tarım işçilerinin çadırları yıkıldı. Mağdur olan tarım işçisi konuştu.
Kum fırtınasının bütün çadırları yıkdığını, yerle bir ettiğini söyleyen tarım işçisi, “Halimiz budur. Çoluk çocuk perişan. Nerede yatacağız, ne yapacağız? Birisi bize elini uzatsın” diyerek yardım istedi.